Actival Kid Gumivitamin cukormentes gumitabletta + intelligens gyurma

Ára: 2265 Ft
Egységár: 45,3 Ft/db
Kiszerelés: 50 db
Főbb hatóanyagok: A-, B₆-, B12-, C-, D₃ vitaminok és folsav
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2017.11.01 - 2017.11.30

Cukormentes, természetes élelmi rostot, oligofruktózt tartalmazó készítmény. A benne található A-, B₆-, B12-, C-, D₃-vitaminnak és folsavnak köszönhetően hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez, finom citrom és málna ízű.
További információ: www.beres.hu

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!